Warmtepomp als airco gebruiken

BL Airconditioning op locatie

Kan ik een warmtepomp als airco gebruiken?

Wilt u uw huis of bedrijfspand op een energiezuinige manier koelen in de zomer en verwarmen in de winter? Dan is koelen en verwarmen met een warmtepomp en airco combinatie een goedkoper én energiezuiniger alternatief. In deze blog vertellen we u alles over warmtepompen en airconditioning!

Energiezuinig koelen en verwarmen

Verwarmt u bij koude buitentemperaturen uw woning of bedrijfspand nog steeds via de centrale verwarming? Of gebruikt u tijdens de hete zomerdagen nog enkel een ventilator, om uw woning koeler te maken? Stap dan direct over op een warmtepomp en airconditioner combinatie! Steeds meer consumenten en bedrijven maken gebruik van een warmtepomp, gecombineerd met airconditioning. Hierdoor hoeft u niet meer met gas te verwarmen, waardoor u direct flink bespaart op uw maandelijkse energiekosten.

Voordelen van een warmtepomp en airconditioner

Kostenbesparend en energie-efficiënt
Een warmtepomp met airconditioning combineert de voordelen van een airco en warmtepomp in één apparaat. Zoals we al eerder benoemden is deze oplossing zeer energie-efficiënt, duurzaam en kostenbesparend.

Hele jaar door te gebruiken
Ook kunt u de warmtepomp en airconditioning combinatie het hele jaar door gebruiken. In de zomer kunt u uw woning of bedrijfspand koelen met de airco. In de winter verwarmt u uw huis of pand met de warmtepomp. U hoeft verder geen aparte systemen aan te schaffen of installeren, wat tevens kosten- en ruimtebesparend is.

Hoogste kwaliteit voor beste prijs
BL Airconditioning werkt uitsluitend met de beste airco’s van de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Onze airco’s hebben zeer hoge prestaties, een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Ze kunnen eenvoudig bediend worden via uw smartphone of de afstandsbediening.

Langere levensduur
Tot slot gaat een warmtepomp met airco installatie gemiddeld langer mee dan afzonderlijke apparaten en systemen. Daarnaast heeft de combinatie minder onderhoud nodig.

Meer informatie over warmtepomp en airco?
Wilt u meer weten over een warmtepomp airco combinatie of bent u geïnteresseerd in een offerte? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. BL Airconditioning staat voor u klaar om u te helpen met een warmtepomp in combinatie met airconditioning, die perfect bij uw situatie past!