Over ons

BL Airconditioning is dé specialist op het gebied van airconditioning! Wij nemen het gehele proces voor u uit handen, van advies tot installatie van uw airco. Bij BL Airconditioning bent u verzekerd van airco’s van de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Onze ervaren adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek.

Onze missie

BL Airconditioning, onderdeel van BL Zonnepanelen, vindt het belangrijk om Nederland te helpen met verduurzamen. Dit doen wij door middel van airco’s en zonnepanelen. Veel mensen twijfelen over zonnepanelen wegens de financiële injectie die hierbij hoort. Deze injectie verdwijnt als sneeuw voor de zon met ons concept: “zonnepanelen zonder of met eigen investering”. Zo kunt u genieten van gratis zonne-energie, zonder een grote investering te doen. De combinatie van zonnepanelen met airconditioners zorgt voor een duurzame, klimaatneutrale oplossing, voor ieder budget!

BL Airconditioning

Hoogste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste airco’s van de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Onze airco’s hebben zeer hoge prestaties, een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Door de koel- en verwarmopties creëert u binnen een mum van tijd een prettige binnentemperatuur. De interne schoonmaak werkt automatisch: zelf schoonmaken is dus niet nodig.

BL Airconditioning

Eenvoudige bediening

Dankzij de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone. Zo kunt u de airconditioner onderweg al aanzetten zodat u, zodra u thuis bent, kunt genieten van het ideale binnenklimaat. Heeft u uw afstandsbediening of telefoon even niet binnen handbereik? Geen probleem. Met de speciale app kunt u de airco daarnaast ook met Google Assistent bedienen.

BL Airconditioning

10 jaar garantie

Bij BL Airconditioning staan duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom krijgt u 10 jaar garantie op uw compressor van de airconditioner. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van klimaatneutrale airconditioning! Dat is de service waar u bij BL Airconditioning op kunt rekenen.

BL Airconditioning Over ons

Transparantie en eerlijkheid

In de zoektocht naar de juiste zonnepanelen en airconditioners ziet men vaak door de bomen het bos niet meer. Wij zijn er om u door middel van eerlijk en transparant advies te ondersteunen bij al uw vragen. Daarnaast zorgen wij voor volledige duidelijkheid in prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bij BL Airconditioning hoeft nu niet bang te zijn voor addertjes onder het gras.