Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij BL Airconditioning staan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid hoog in het vaandel. Bij ons staat duurzaamheid door economische prestaties, sociale aspecten en ecologische factoren centraal in onze bedrijfsvoering. Daarom schenken wij jaarlijks een percentage van onze winst aan goede doelen en landelijke (sport) verenigingen. Daarnaast doet BL Airconditioning er alles aan om haar CO2 voetafdruk zo veel mogelijk te verkleinen.

BL Airconditioning CO2

C02 uitstoot

Het is inmiddels algemeen bekend dat er betere en meer duurzame energiebronnen ontwikkeld moeten worden, om onze planeet leefbaar te houden. Ook BL Airconditioning besteedt veel aandacht aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Zo worden de zonnepanelen van onze zusteronderneming BL Zonnepanelen geleverd door Solarwatt, de grootste Europese producent van glas-glas zonnepanelen. Solarwatt heeft hoge ambities op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Een deel hiervan is lokale productie, met zo min mogelijk transportkilometers en gebruik van materialen van Europees fabricaat om een hoge kwaliteit en grotere leverbetrouwbaarheid te garanderen.

BL Airconditioning Stop kinderarbeid

Kinderarbeid

De zonnepanelen van BL Zonnepanelen zijn volledig vrij van kinderarbeid en worden 100% lokaal geproduceerd door Solarwatt.