Airco plaatsen in Zuid-Holland

Woont u in Zuid-Holland en bent u op zoek naar de juiste airco installatie specialist? Laat uw airco dan installeren door BL Airconditioning! Wij nemen het gehele proces voor u uit handen: van inspectie tot installatie. Onze airconditioners kunnen zowel koelen als verwarmen, waardoor u direct kunt besparen op uw energierekening! Wij verzorgen de plaatsing van airco’s in de gehele provincie Zuid-Holland.

BL Airconditioning
Hoogste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste airco’s van de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Onze airco’s hebben zeer hoge prestaties, een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Door de koel- en verwarmopties creëert u binnen een mum van tijd een prettige binnentemperatuur. De interne schoonmaak werkt automatisch: zelf schoonmaken is dus niet nodig.

BL Airconditioning
Eenvoudige bediening

Dankzij de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone. Zo kunt u de airconditioner onderweg al aanzetten zodat u, zodra u thuis bent, kunt genieten van het ideale binnenklimaat. Heeft u uw afstandsbediening of telefoon even niet binnen handbereik? Geen probleem. Met de speciale app kunt u de airco daarnaast ook met Google Assistent bedienen.

BL Airconditioning
10 jaar garantie

Bij BL Airconditioning staan duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom krijgt u 10 jaar garantie op uw compressor van uw airconditioner. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van klimaatneutrale airconditioning! Dat is de service waar u bij BL Airconditioning op kunt rekenen.

Airco kopen en laten installeren in Zoetermeer

Of u nu op zoek bent naar airco’s in Rotterdam, Dordrecht, Noorden, Vlaardingen of een andere stad in Zuid-Holland… de airco’s van BL Airconditioning zijn van de beste kwaliteit, voor een eerlijke prijs. U kunt onze airco’s gebruiken om te koelen, maar ook om te verwarmen. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het perfecte binnenklimaat!

Airco en zonnepanelen: duurzaam en kostenbesparend

Wist u dat een airco perfect te gebruiken is in combinatie met zonnepanelen? Veel consumenten willen zonnepanelen, zonder een eigen investering. Bij BL Zonnepanelen is dit mogelijk! Met een zonnepanelen installatie creëert u direct een maandelijkse besparing op uw energiekosten. Het geld dat u nu besteed aan de energiemaatschappij, gaat dan naar zonnepanelen: u betaalt dus niets extra’s. Wij plaatsen zowel zonnepanelen als airco’s in Leiden, Ridderkerk, Alphen aan de Rijn en andere steden in Zuid-Holland.

BL Airconditioning zuid-holland

Voordelen van een airco van BL Airconditioning:

Cases

Bekijk hier de meest recente cases die BL Airconditioning heeft voltooid in de provincie Zuid-Holland.

In Rotterdam hebben we onlangs twee airco's geïnstalleerd in een woonhuis.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Wilt u meer informatie over airconditioning in Zuid-Holland? Onze ervaren adviseurs geven u graag uitleg over de werking en installatie van onze airco’s. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.