Koelen en verwarmen met airco: hoe werkt het?

Bent u op zoek naar een duurzame, kostenbesparende optie om uw huis niet alleen te koelen in de zomer, maar ook te verwarmen in de winter? Dan is een airconditioner de perfecte keuze. Met een airconditioner kunt u verwarmen en koelen op elektriciteit. Met een goede zonnepanelen-installatie kost dit u vrijwel niets, in vergelijking met de stijgende gas- en energieprijzen bij uw energieleverancier. Hoe werkt dit precies?

Verwarmen met elektriciteit of gas?

Een airco is een zeer efficiënte manier om bepaalde kamers snel te verwarmen en is daarnaast ook een stuk zuiniger dan een elektrische of centrale verwarming. Daarnaast kunt u de airco ook gebruiken om te koelen. Zo heeft u dus twee opties in één apparaat, in plaats van meerdere losse apparaten. Met de stijgende gas- en energieprijzen is een airco een zeer goed alternatief om uw woning te verwarmen.

Airco op zonnepanelen

Onze airco’s werken op elektriciteit. Met de stijgende energieprijzen is het extra voordelig om een airco te combineren met zonnepanelen. Hiermee kunt u de extra elektriciteitskosten compenseren. Daarom is het verstandig om bij de installatie van uw airco direct zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen, zodat u direct tientallen tot honderden euro’s per maand kunt besparen!

BL Airconditioning
Hoogste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste airco’s van de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Onze airco’s hebben zeer hoge prestaties, een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Door de koel- en verwarmopties creëert u binnen een mum van tijd een prettige binnentemperatuur. De interne schoonmaak werkt automatisch: zelf schoonmaken is dus niet nodig.

BL Airconditioning
Eenvoudige bediening

Dankzij de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone. Zo kunt u de airconditioner onderweg al aanzetten zodat u, zodra u thuis bent, kunt genieten van het ideale binnenklimaat. Heeft u uw afstandsbediening of telefoon even niet binnen handbereik? Geen probleem. Met de speciale app kunt u de airco daarnaast ook met Google Assistent bedienen.

BL Airconditioning
10 jaar garantie

Bij BL Airconditioning staan duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom krijgt u 10 jaar garantie op uw airconditioner. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van klimaatneutrale airconditioning! Dat is de service waar u bij BL Airconditioning op kunt rekenen.

BL Airconditioning

Zonnepanelen kopen zonder of met investering

Veel consumenten willen wél zonnepanelen, maar willen hier liever geen spaargeld insteken. Bij BL Zonnepanelen is dit mogelijk! Zonnepanelen creëren direct een maandelijkse besparing op uw energiekosten. Het geld dat u nu besteed aan de energiemaatschappij, gaat dan naar zonnepanelen: u betaalt dus niets extra’s en met de besparing betaalt u uw zonnepanelen. Bovendien heeft u ook geen last meer van prijsstijging op uw energierekening. Bij BL Zonnepanelen kost het u dus niets extra. Kortom: laat de zon voor u werken!

Meer informatie over airco en zonnepanelen kopen?

De aankoop van zonnepanelen of een airco kan een grote beslissing zijn. Onze ervaren adviseurs geven u graag een uitgebreide uitleg over de werking en installatie van onze zonnepanelen en airconditioners. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.