Airco voor warm en koud in Utrecht

Bent u als inwoner van Utrecht op zoek naar een airco installateur? Laat uw airco dan installeren door de gecertificeerde installateurs van BL Airconditioning! Wij nemen het gehele proces graag voor u uit handen: van inspectie tot installatie. Met de airconditioners van BL Airconditioning kunt u direct besparen op uw energierekening! Wij verzorgen de installatie van airco’s die kunnen verwarmen en koelen in de gehele provincie Utrecht.

BL Airconditioning
Hoogste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste airco’s van de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Onze airco’s hebben zeer hoge prestaties, een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Door de koel- en verwarmopties creëert u binnen een mum van tijd een prettige binnentemperatuur. De interne schoonmaak werkt automatisch: zelf schoonmaken is dus niet nodig.

BL Airconditioning
Eenvoudige bediening

Dankzij de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone. Zo kunt u de airconditioner onderweg al aanzetten zodat u, zodra u thuis bent, kunt genieten van het ideale binnenklimaat. Heeft u uw afstandsbediening of telefoon even niet binnen handbereik? Geen probleem. Met de speciale app kunt u de airco daarnaast ook met Google Assistent bedienen.

BL Airconditioning
10 jaar garantie

Bij BL Airconditioning staan duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom krijgt u 10 jaar garantie op uw compressor van uw airconditioner. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van klimaatneutrale airconditioning! Dat is de service waar u bij BL Airconditioning op kunt rekenen.

Airconditioning in huis in Amersfoort

Of u nu op zoek bent naar airco’s in Elst, Nieuwegein, Soest, Woerden of een andere stad in Utrecht… bij BL Airconditioning bent u aan het juiste adres voor airco’s van de beste kwaliteit, voor de woon- en slaapkamer of op kantoor. In de winter kunt u uw huis verwarmen met onze airco en in de zomer kunt u de airco gebruiken om te koelen. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het perfecte binnenklimaat!

Energiezuinige airco met verwarming

Wist u dat een airco in combinatie met zonnepanelen een zeer duurzame vervanger is voor verwarmen met gas? Veel consumenten willen wél zonnepanelen, maar willen hier liever geen spaargeld insteken. Bij BL Zonnepanelen is dit mogelijk! Door zonnepanelen in Utrecht te installeren, creëert u direct een besparing op uw energiekosten. Het geld dat u nu besteed aan de energiemaatschappij, gaat dan naar zonnepanelen: u betaalt dus niets extra’s. Kortom: laat de zon voor u werken! Wij plaatsen zonnepanelen en airco’s in Zeist, Heemstede, IJsselstein, Mijdrecht en alle andere steden in Utrecht.

BL Airconditioning Utrecht

Voordelen van een airco van BL Airconditioning:

Cases

Bekijk hier de meest recente cases die BL Airconditioning heeft voltooid in de provincie Utrecht.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Wilt u meer informatie over airconditioning in Utrecht? Onze ervaren adviseurs geven u graag uitleg over de werking en installatie van onze airco’s. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.