Airco inclusief montage in Overijssel

Woont u in Overijssel en bent u op zoek naar een airco die kan koelen en verwarmen? De airconditioners van BL Airconditioning zijn geschikt voor warm en koud gebruik en zijn perfect te combineren met zonnepanelen. Wij nemen het gehele proces graag voor u uit handen: van inspectie tot installatie en verzorgen de installatie van airco’s in de gehele provincie Overijssel.

BL Airconditioning
Hoogste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste airco’s van de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Onze airco’s hebben zeer hoge prestaties, een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Door de koel- en verwarmopties creëert u binnen een mum van tijd een prettige binnentemperatuur. De interne schoonmaak werkt automatisch: zelf schoonmaken is dus niet nodig.

BL Airconditioning
Eenvoudige bediening

Dankzij de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone. Zo kunt u de airconditioner onderweg al aanzetten zodat u, zodra u thuis bent, kunt genieten van het ideale binnenklimaat. Heeft u uw afstandsbediening of telefoon even niet binnen handbereik? Geen probleem. Met de speciale app kunt u de airco daarnaast ook met Google Assistent bedienen.

BL Airconditioning
10 jaar garantie

Bij BL Airconditioning staan duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom krijgt u 10 jaar garantie op uw compressor van uw airconditioner. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van klimaatneutrale airconditioning! Dat is de service waar u bij BL Airconditioning op kunt rekenen.

Airco laten installeren in Enschede

Of u nu op zoek bent naar een airco in Deventer, Almelo, Wierden, Hardenberg of een andere stad in Overijssel… bij BL Airconditioning bent u aan het juiste adres voor airco’s. Wij werken alleen met airco’s van de beste kwaliteit, voor een eerlijke prijs. In de zomer kunt u uw airco gebruiken om te koelen en in de winter om te verwarmen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een perfect binnenklimaat!

Verwarmen met airco en zonnepanelen

Verwarmen of koelen met een airco in combinatie met zonnepanelen op uw dak is een zeer duurzame en kostenbesparende oplossing. Wilt u zonnepanelen, zonder hier eigen spaargeld in te steken? Bij BL Zonnepanelen is dit mogelijk! Door zonnepanelen in Overijssel te installeren, creëert u direct een maandelijkse besparing op uw energiekosten. Het geld dat u nu besteed aan de energiemaatschappij, gaat dan naar zonnepanelen: u betaalt dus niets extra’s. Laat de zon voor u werken in Steenwijk, Oldenzaal, Ommen en alle andere steden in Overijssel.

BL Airconditioning Overijssel

Voordelen van een airco van BL Airconditioning:

Cases

Bekijk hier de meest recente cases die BL Airconditioning heeft voltooid in de provincie Overijssel.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Wilt u meer informatie over airconditioning in Overijssel? Onze ervaren adviseurs geven u graag uitleg over de werking en installatie van onze airco’s. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.