Airco’s in Noord-Holland

Woont u in Noord-Holland en wilt u graag een airco laten plaatsen? Laat uw airco dan installeren door de gecertificeerde installateurs van BL Airconditioning! Wij nemen het gehele proces graag voor u uit handen: van inspectie tot installatie. Met de airconditioners van BL Airconditioning kunt u zowel koelen als verwarmen, waardoor u direct kunt besparen op uw maandelijkse energierekening! Wij verzorgen de installatie van airco’s in de gehele provincie Noord-Holland.

BL Airconditioning
Hoogste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste airco’s van de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Onze airco’s hebben zeer hoge prestaties, een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Door de koel- en verwarmopties creëert u binnen een mum van tijd een prettige binnentemperatuur. De interne schoonmaak werkt automatisch: zelf schoonmaken is dus niet nodig.

BL Airconditioning
Eenvoudige bediening

Dankzij de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone. Zo kunt u de airconditioner onderweg al aanzetten zodat u, zodra u thuis bent, kunt genieten van het ideale binnenklimaat. Heeft u uw afstandsbediening of telefoon even niet binnen handbereik? Geen probleem. Met de speciale app kunt u de airco daarnaast ook met Google Assistent bedienen.

BL Airconditioning
10 jaar garantie

Bij BL Airconditioning staan duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom krijgt u 10 jaar garantie op uw compressor van uw airconditioner. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van klimaatneutrale airconditioning! Dat is de service waar u bij BL Airconditioning op kunt rekenen.

Airco met installatie in Amsterdam

Of u nu op zoek bent naar airco’s in Haarlem, Purmerend, Heerhugowaard, Hoofddorp of een andere stad in Noord-Holland… bij BL Airconditioning bent u aan het juiste adres voor airco’s van de beste kwaliteit, voor een eerlijke prijs. In de zomer kunt u uw airco gebruiken om te koelen en in de winter om te verwarmen. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het perfecte binnenklimaat!

Airco op zonnepanelen: duurzaam en kostenbesparend

Wist u dat een airco perfect aan te sluiten is op zonnepanelen? Veel consumenten willen wél zonnepanelen, maar willen hier liever geen spaargeld insteken. Bij BL Zonnepanelen is dit mogelijk! Door zonnepanelen in Noord-Holland te installeren, creëert u direct een maandelijkse besparing op uw energiekosten. Het geld dat u nu besteed aan de energiemaatschappij, gaat dan naar zonnepanelen: u betaalt dus niets extra’s. Kortom: laat de zon voor u werken! Wij plaatsen zonnepanelen en airco’s in Hilversum, Castricum, Den Helder en Zaandam en alle andere steden in Noord-Holland.

BL Airconditioning noord-holland

Voordelen van een airco van BL Airconditioning:

Cases

Bekijk hier de meest recente cases die BL Airconditioning heeft voltooid in de provincie Noord-Holland.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Wilt u meer informatie over airconditioning in Noord-Holland? Onze ervaren adviseurs geven u graag uitleg over de werking en installatie van onze airco’s. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.