Airco kopen in Limburg

Woont u in Limburg en wilt u graag een airco kopen en deze laten installeren? BL Airconditioning zorgt voor een snelle, professionele installatie van uw airco. Wij nemen het gehele proces graag voor u uit handen: van inspectie tot installatie. Met de airconditioners van BL Airconditioning kunt u zowel koelen als verwarmen. Wij verzorgen de installatie van airco’s in de gehele provincie Limburg.

BL Airconditioning
Hoogste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste airco’s van de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Onze airco’s hebben zeer hoge prestaties, een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Door de koel- en verwarmopties creëert u binnen een mum van tijd een prettige binnentemperatuur. De interne schoonmaak werkt automatisch: zelf schoonmaken is dus niet nodig.

BL Airconditioning
Eenvoudige bediening

Dankzij de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone. Zo kunt u de airconditioner onderweg al aanzetten zodat u, zodra u thuis bent, kunt genieten van het ideale binnenklimaat. Heeft u uw afstandsbediening of telefoon even niet binnen handbereik? Geen probleem. Met de speciale app kunt u de airco daarnaast ook met Google Assistent bedienen.

BL Airconditioning
10 jaar garantie

Bij BL Airconditioning staan duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom krijgt u 10 jaar garantie op uw compressor van uw airconditioner. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van klimaatneutrale airconditioning! Dat is de service waar u bij BL Airconditioning op kunt rekenen.

Airco laten installeren in Roermond

Op zoek naar een apparaat wat elektrisch kan koelen en verwarmen, zodat u het hele jaar kunt genieten van een fantastisch binnenklimaat? Dan is een airco van BL Airconditioning de perfecte oplossing! Of u nu op zoek bent naar airco’s in Venray, Venlo, Weerd, Sittard of een andere stad in Limburg… bij BL Airconditioning bent u aan het juiste adres voor airco’s van de beste kwaliteit, voor een eerlijke prijs. In de zomer kunt u uw airco gebruiken om te koelen en in de winter om te verwarmen.

Goedkoop elektrisch verwarmen met airco en zonnepanelen

Bent u op zoek naar een manier om goedkoop elektrisch te verwarmen? Laat dan niet alleen een airco, maar ook zonnepanelen installeren. Bij BL Zonnepanelen is dit mogelijk zonder of met eigen investering. Met uw zonnepanelen creëert u direct een maandelijkse besparing op uw energiekosten. Het geld dat u nu besteed aan de energiemaatschappij, gaat dan naar zonnepanelen: u betaalt dus niets extra’s. Laat de zon voor u werken! Wij plaatsen zonnepanelen en airco’s in Valkenburg, Geleen, Gulpen en alle andere steden in Limburg.

BL Airconditioning Limburg

Voordelen van een airco van BL Airconditioning:

Cases

Bekijk hier de meest recente cases die BL Airconditioning heeft voltooid in de provincie Limburg.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Wilt u meer informatie over airconditioning in Limburg? Onze ervaren adviseurs geven u graag uitleg over de werking en installatie van onze airco’s. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.