Airco kopen in Groningen

Woont u in Groningen en wilt u graag een airco in uw huis of kantoor laten installeren? Dan bent u bij BL Airconditioning aan het juiste adres! Onze gecertificeerde monteurs nemen het gehele proces graag voor u uit handen: van inspectie tot installatie. Met de airconditioners van BL Airconditioning kunt u zowel koelen als verwarmen, waardoor u direct kunt besparen op uw maandelijkse energierekening! Wij verzorgen de installatie van airco’s in de gehele provincie Groningen.

BL Airconditioning
Hoogste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste airco’s van de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Onze airco’s hebben zeer hoge prestaties, een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Door de koel- en verwarmopties creëert u binnen een mum van tijd een prettige binnentemperatuur. De interne schoonmaak werkt automatisch: zelf schoonmaken is dus niet nodig.

BL Airconditioning
Eenvoudige bediening

Dankzij de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone. Zo kunt u de airconditioner onderweg al aanzetten zodat u, zodra u thuis bent, kunt genieten van het ideale binnenklimaat. Heeft u uw afstandsbediening of telefoon even niet binnen handbereik? Geen probleem. Met de speciale app kunt u de airco daarnaast ook met Google Assistent bedienen.

BL Airconditioning
10 jaar garantie

Bij BL Airconditioning staan duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom krijgt u 10 jaar garantie op uw compressor van uw airconditioner. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van klimaatneutrale airconditioning! Dat is de service waar u bij BL Airconditioning op kunt rekenen.

Airco laten plaatsen in Hoogezand

Op zoek naar een airco die niet alleen kan koelen, maar ook kan verwarmen? BL Airconditioning levert airco’s van de beste kwaliteit, voor een eerlijke prijs. De airco’s zijn overal in huis of kantoor te plaatsen en ook op afstand bedienbaar, door middel van een speciale app. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het perfecte binnenklimaat!

Airco en zonnepanelen: duurzaam en kostenbesparend

Wist u dat een airco perfect aan te sluiten is op zonnepanelen? Veel consumenten willen liever geen eigen spaargeld in zonnepanelen steken. Bij BL Zonnepanelen is dit mogelijk! Met onze zonnepanelen creëert u direct een maandelijkse besparing op uw energiekosten, omdat u de zonnepanelen betaalt met het geld wat u nu aan de energiemaatschappij betaalt. U betaalt dus niets extra’s. Kortom: laat de zon voor u werken! Wij plaatsen zonnepanelen en airco’s in Eemshaven, Delfzijl, Noordhorn of Zuidhorn en alle andere steden in Groningen.

BL Airconditioning Groningen

Voordelen van een airco van BL Airconditioning:

Cases

Bekijk hier de meest recente cases die BL Airconditioning heeft voltooid in de provincie Groningen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Wilt u meer informatie over airconditioning in Groningen? Onze ervaren adviseurs geven u graag uitleg over de werking en installatie van onze airco’s. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.