Airco installeren in bestaande woning in Gelderland

Woont u in Gelderland en bent u op zoek naar een gecertificeerde airco installateur? Laat uw airco dan installeren door BL Airconditioning! Wij nemen het gehele proces voor u uit handen: van inspectie tot installatie. De airconditioners van BL Airconditioning kunnen zowel koelen als verwarmen, waardoor u direct een maandelijkse besparing op uw energierekening creëert! Wij verzorgen de installatie van airco’s in de gehele provincie Gelderland.

BL Airconditioning
Hoogste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste airco’s van de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Onze airco’s hebben zeer hoge prestaties, een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Door de koel- en verwarmopties creëert u binnen een mum van tijd een prettige binnentemperatuur. De interne schoonmaak werkt automatisch: zelf schoonmaken is dus niet nodig.

BL Airconditioning
Eenvoudige bediening

Dankzij de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone. Zo kunt u de airconditioner onderweg al aanzetten zodat u, zodra u thuis bent, kunt genieten van het ideale binnenklimaat. Heeft u uw afstandsbediening of telefoon even niet binnen handbereik? Geen probleem. Met de speciale app kunt u de airco daarnaast ook met Google Assistent bedienen.

BL Airconditioning
10 jaar garantie

Bij BL Airconditioning staan duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom krijgt u 10 jaar garantie op uw compressor van uw airconditioner. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van klimaatneutrale airconditioning! Dat is de service waar u bij BL Airconditioning op kunt rekenen.

Airconditioner met verwarming in Apeldoorn

Of u nu op zoek bent naar een airco die ook kan verwarmen in Doetinchem, Zwolle, Nijmegen, Arnhem of een andere stad in Gelderland… bij BL Airconditioning bent u aan het juiste adres voor airco’s van de beste kwaliteit, voor een eerlijke prijs. Onze airconditioners met verwarming worden binnen één dag bij u geïnstalleerd en zijn op afstand bedienbaar.

Zonnepanelen en airco: direct besparen op uw energierekening

Wist u dat koelen en verwarmen met een airco veel minder kost dan verwarmen met gas? Als u daarnaast ook zonnepanelen op uw dak heeft liggen, creëert u direct een maandelijkse besparing op uw energierekening! Vaak willen consumenten zonnepanelen zonder hier spaargeld in te stoppen. Bij BL Zonnepanelen is dit mogelijk! Het geld dat u nu besteed aan de energiemaatschappij, gaat dan naar de zonnepanelen, waardoor u niets extra’s betaalt. Wij plaatsen zonnepanelen en airco’s in Hengelo, Wijchen, Barneveld, Ede en alle andere steden in Gelderland.

BL Airconditioning Gelderland

Voordelen van een airco van BL Airconditioning:

Cases

Bekijk hier de meest recente cases die BL Airconditioning heeft voltooid in de provincie Gelderland.

In Gelderland hebben we onlangs een commerciële koel- en airconditioningsysteem geïnstalleerd in het plaatsje Elburg.
BL Airconditioning heeft 18 panelen + 3 airco's geïnstalleerd in Oosterbeek.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Wilt u meer informatie over airconditioning in Gelderland? Onze ervaren adviseurs geven u graag uitleg over de werking en installatie van onze airco’s. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.