Airco aanschaffen in Friesland

Woont u in Friesland en wilt u graag een airco aanschaffen? Dat kan bij BL Airconditioning. Onze gecertificeerde installateurs nemen het volledige proces voor u uit handen: van inspectie tot installatie. Met de airconditioners van BL Airconditioning kunt u zowel koelen als verwarmen. Hierdoor is verwarmen op gas direct verleden tijd en kunt u direct besparen op uw maandelijkse energierekening! Wij verzorgen de installatie van airco’s in de gehele provincie Friesland.

BL Airconditioning
Hoogste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste airco’s van de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Onze airco’s hebben zeer hoge prestaties, een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Door de koel- en verwarmopties creëert u binnen een mum van tijd een prettige binnentemperatuur. De interne schoonmaak werkt automatisch: zelf schoonmaken is dus niet nodig.

BL Airconditioning
Eenvoudige bediening

Dankzij de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone. Zo kunt u de airconditioner onderweg al aanzetten zodat u, zodra u thuis bent, kunt genieten van het ideale binnenklimaat. Heeft u uw afstandsbediening of telefoon even niet binnen handbereik? Geen probleem. Met de speciale app kunt u de airco daarnaast ook met Google Assistent bedienen.

BL Airconditioning
10 jaar garantie

Bij BL Airconditioning staan duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom krijgt u 10 jaar garantie op uw compressor van uw airconditioner. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van klimaatneutrale airconditioning! Dat is de service waar u bij BL Airconditioning op kunt rekenen.

Airco laten plaatsen in Dokkum?

Of u nu op zoek bent naar airco’s in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden of een andere stad in Friesland… bij BL Airconditioning bent u aan het juiste adres! Wij plaatsen airco’s van de beste kwaliteit, die niet alleen kunnen koelen, maar ook verwarmen. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een heerlijk binnenklimaat!

Elektrisch verwarmen met airco en zonnepanelen

Zonnepanelen én airco laten plaatsen? Een airco is goed te combineren met zonnepanelen. De combinatie zorgt direct voor een besparing op uw energierekening. Veel consumenten willen wél zonnepanelen, maar willen hier liever geen spaargeld aan uitgeven. Bij BL Zonnepanelen is dit mogelijk! Het geld dat u nu besteed aan de energiemaatschappij, gaat dan naar de zonnepanelen: u betaalt dus niets extra’s. Wij plaatsen zonnepanelen en airco’s in Sneek, Surhuisterveen, Joure en alle andere steden in Friesland.

BL Airconditioning Friesland

Voordelen van een airco van BL Airconditioning:

Cases

Bekijk hier de meest recente cases die BL Airconditioning heeft voltooid in de provincie Friesland.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Wilt u meer informatie over airconditioning in Friesland? Onze ervaren adviseurs geven u graag uitleg over de werking en installatie van onze airco’s. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.