Airco laten plaatsen?

Bent u op zoek naar een airco die ook kan verwarmen, voor uw woon- en slaapkamer of kantoor? Dan bent u bij BL Airconditioning aan het juiste adres! Onze airconditioning systemen staan garant voor een perfect binnenklimaat, prettige temperatuur en aangenaam luchtvochtigheidsgehalte. Daarnaast zijn onze airco’s geruisloos en zeer energiezuinig. Ideaal om te combineren met uw zonnepanelen-installatie, voor een duurzaam resultaat.

BL Airconditioning
Hoogste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste airco’s van de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Onze airco’s hebben zeer hoge prestaties, een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Door de koel- en verwarmopties creëert u binnen een mum van tijd een prettige binnentemperatuur. De interne schoonmaak werkt automatisch: zelf schoonmaken is dus niet nodig.

BL Airconditioning
Eenvoudige bediening

Dankzij de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone. Zo kunt u de airconditioner onderweg al aanzetten zodat u, zodra u thuis bent, kunt genieten van het ideale binnenklimaat. Heeft u uw afstandsbediening of telefoon even niet binnen handbereik? Geen probleem. Met de speciale app kunt u de airco daarnaast ook met Google Assistent bedienen.

BL Airconditioning
10 jaar garantie

Bij BL Airconditioning staan duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom krijgt u 10 jaar garantie op uw compressor van de airconditioner. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van klimaatneutrale airconditioning! Dat is de service waar u bij BL Airconditioning op kunt rekenen.

BL Airconditioning

Welke airco’s leveren wij?

Wij werken met de energiezuinige DualCool Standaard Plus airco van LG. De beste airco om te verwarmen én koelen.

Koelen en verwarmen met airco

Met de airco’s van BL Airconditioning kunt u uw woning niet alleen koelen, maar ook verwarmen. In de zomer haalt een airco de warmte uit de lucht in uw kamer. Vervolgens geeft de airco deze warmte af aan de buitenlucht. In de winter is dit juist andersom: dan haalt de airco warmte uit de buitenlucht om uw kamer te verwarmen. Zo kunt u het hele jaar door profiteren van het perfecte binnenklimaat!

Airco met zonnepanelen

De airco’s van BL Airconditioning zijn uitstekend te combineren met zonnepanelen. Dit werkt niet alleen snel, maar is ook nog eens zeer milieuvriendelijk en kostenbesparend. De extra energie die u voor uw airco nodig heeft, wekt u op met uw zonnepanelen. Hierdoor bespaart u tientallen tot honderden euro’s op uw energierekening, omdat u niet meer hoeft te verwarmen met de centrale verwarming op gas.

Twijfelt u over een airco?

Onze ervaren adviseurs geven u graag een uitgebreide uitleg over de werking en installatie van onze airco’s. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

BL Airconditioning

Twijfelt u over een airco?

Onze ervaren adviseurs geven u graag een uitgebreide uitleg over de werking en installatie van onze airco’s. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Voordelen van een airco kopen:

  • Zowel koelen als verwarmen
  • Zeer energiezuinig
  • Vrijwel geruisloos
  • Met ingebouwde Wi-Fi
  • Snelle en eenvoudige installatie binnen 1 dag
  • Maakt automatisch schoon
  • 10 jaar garantie op de compressor
  • Direct besparen op uw energie rekening

Meer informatie over airco’s en zonnepanelen zonder of met eigen investering?